Webinar i basal forskning

Går du og tumler med en forskningsidé, er du bare interesseret i forskning eller er du allerede i gang med en protokol, så er dette kurset for dig!

I 2016 afholdt vi for første gang YODA Forsknings-webinar. Dette format giver mulighed for deltagelse for alle forsknings-interesserede uanset geografisk placering. Med udgangspunkt i korte oplæg fra forsknings-erfarne undervisere kommer vi bl.a. rundt om opbygningen af en protokol, data-indsamling og -behandling. Der vil være rig mulighed for spørgsmål og diskussion og du vil forhåbentlig lære af de irriterende fejl vi andre har begået før dig og du derfor ikke behøver at gentage.

Dato for næste kursus: Tirsdag den 17. april 2018. Kurset er gratis.

Tilmelding: se link via kalenderen 

 

Webinar i systematisk review og litteraturgennemgang

Basis for ethvert forskningsprojekt er en grundig gennemgang af baggrunds-litteraturen. Men hvordan udfører man en korrekt og fyldestgørende litteratursøgning og gennemgang?

En af de klassiske discipliner og grundstenen for evidens-baseret medicin er det systematiske review. Men hvordan skal det bygges op og hvilke spørgsmål kan man/skal man stille? I dette webinar vil vi gennemgå en korrekt udført litteratursøgning og berøre de basale dele af et systematisk review. Derudover vil vi vise et praktisk eksempel på et systematisk review fra sidste års vinder af YODAs ungdomsforskerpris.

Dato: Efterår 2018. Endelig dato ikke fastlagt.

Tilmelding: se link via kalenderen 

 

KALENDER

december

No Events

januar

14jan - 16All DayProtesekirurgi

15jan - 16jan 1508:30jan 16YODA's kursus i Ortopædkirurgiske adgange - Nordtilmelding åben

28jan - 30All DayBørnekirurgi

februar

1feb - 308:00feb 3- 15:00Bone Research Workshop 2019

X