skip to Main Content

Webinar i basal forskning

Går du og tumler med en forskningsidé, er du bare interesseret i forskning eller er du allerede i gang med en protokol, så er dette kurset for dig!

YODA Forsknings-webinar giver mulighed for deltagelse for alle forsknings-interesserede uanset geografisk placering. Med udgangspunkt i korte oplæg fra forsknings-erfarne undervisere kommer vi rundt om opbygningen af en protokol, data-indsamling og -behandling. Der vil være rig mulighed for spørgsmål og diskussion og du vil forhåbentlig lære af de irriterende fejl vi andre har begået før dig og du derfor ikke behøver at gentage.

Dato for næste kursus: Onsdag den 27. Marts 2019 kl 20-22. Kurset er gratis.

Tilmelding: se link via kalenderen 

 

Webinar i systematisk review og litteraturgennemgang

Basis for ethvert forskningsprojekt er en grundig gennemgang af baggrunds-litteraturen. Men hvordan udfører man en korrekt og fyldestgørende litteratursøgning og gennemgang?

En af de klassiske discipliner og grundstenen for evidens-baseret medicin er det systematiske review. Men hvordan skal det bygges op og hvilke spørgsmål kan man/skal man stille? I dette webinar vil vi gennemgå en korrekt udført litteratursøgning og berøre de basale dele af et systematisk review. Derudover vil vi gennemgå praktiske eksempler på veludførte systematisk reviews.

Dato: Efterår 2019. Endelig dato ikke fastlagt.

Tilmelding: se link via kalenderen 

 

KALENDER

januar

28jan - 29jan 2808:30jan 29YODA's kursus i Ortopædkirurgiske adgange - Nordtilmelding åben

februar

No Events

marts

5mar20:00- 22:00YODAs Infektions-WebinarTilmelding åben

24mar16:30- 20:30YODA Skadestuekursus SYD del 1Tilmelding åben

25mar16:30- 20:30YODA Skadestuekursus SYD del 2Tilmelding åben

X