Foraarsmoede2ndannouncementversion2

YODAs Forårsmøde 2019

100,00 DKK700,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): Foraarsmoedet-2019 Varekategori:

Beskrivelse

YODAs Forårsmøde den 3 Maj 2019 er årets største begivenhed for yngre ortopædkirurger i Danmark. Læs mere om arrangementet her.

Forårsmødet består af en faglig del og en fest om aftenen. I år vil det være muligt at vælge om festen til eller fra. Vi opfordre dog alle om muligt til at deltage i festen, da det YODA et socialt netværk på lige fod med et fagligt.

OBS!: Der er pladsbegrænsninger på Basalosteosyntese og Frakturer omkring albuen, når disse workshops er udsolgte vil det ikke længere være mulig at vælge dem.

Priser: Forårsmøde 600 kr, festmiddag 100 kr, enkeltværelse 770 kr, delt dobbelværelse  485 kr. Såfremt man har brug for en kvittering på køb af deltagelse kun til den faglige del (hvis ens afdeling vil betale) køber man to produkter. En kun med deltagelse i forårsmødet og en uden deltagelse i forårsmødet, men med deltagelse i fest og evt værelse.

Efter 1/3 vil booking af værelser forgå ved at du direkte kontakter Hotel Svendborg. Prisen ændres ikke.

Deltagelse på Forårsmødet kræver medlemskab af YODA – meld dig ind her (kun 250 kr. per år)!

For medicinstuderende

Der er igen i år taget hensyn til de studerendes økonomiske vilkår. Som medicinstuderende får du 150 kr. i rabat på arrangementet. Alt du skal gøre er at vælge medicinstuderende, hvorefter rabatten er fratrukket i den samlede pris.

For spørgsmål kontakt venligst YODAs Forårsmødeansvarlig Alexander Amundsen på foraarsmoede@yngreortopaedkirurger.dk

For tekniske spørgsmål vedrørende tilmeldingen kontakt venligst Katrine Borum på webmaster@yngreortopaedkirurger.dk

For spørgsmål vedrørende gennemført betaling/refundering kontakt venligst Pelle Petersen på kasserer@yngreortopaedkiruger.dk

Vis kursus

X