skip to Main Content

YODAs Forårsmøde 2020

100,00 DKK700,00 DKK

Ryd
SKU: Foraarsmoedet-2020 Category:

Beskrivelse

YODAs Forårsmøde den 1 Maj 2020 er årets største begivenhed for yngre ortopædkirurger i Danmark. Læs mere om arrangementet her.

Forårsmødet består af en faglig del og en fest om aftenen. I år vil det være muligt at vælge om festen til eller fra. Vi opfordre dog alle om muligt til at deltage i festen, da det YODA et socialt netværk på lige fod med et fagligt.

Eftermiddagens workshops er Basalosteosyntese, Artroskopisk kirurgi, Idrætsskader i knæet, inkl UL, Idrætsskader i skulderen, inkl UL.

OBS!: Der er pladsbegrænsninger på Basalosteosyntese og Artroskopisk kirurgi, når denne workshops er udsolgte vil det ikke længere være mulig at vælge den. 

Priser: Forårsmøde 600 kr, festmiddag 100 kr. Såfremt man har brug for en kvittering på køb af deltagelse kun til den faglige del (hvis ens afdeling vil betale) køber man to produkter. En kun med deltagelse i forårsmødet og en uden deltagelse i forårsmødet, men med deltagelse i fest og evt værelse.

Booking af værelser forgå ved at du booker direkte hos Hotel Svendborg, klik her. Prisen er 855 for enkelt værelse, og 1055 for overnatning i dobbeltværelse, hvor man selv skal finde en værelseskammerart. Hvis ikke man kender nogle andre der skal på forårsmødet er man velkommen til at skrive til YODAs Forårsmødeansvarlig Cæcilie West Guldbrandsen på foraarsmoede@yngreortopaedkirurger.dk, der kan foranledige kontakt med andre er mangler en værelseskammerat.

Deltagelse på Forårsmødet kræver medlemskab af YODA – meld dig ind her (kun 250 kr. per år)!

For medicinstuderende

Der er igen i år taget hensyn til de studerendes økonomiske vilkår. Som medicinstuderende får du 150 kr. i rabat på arrangementet. Alt du skal gøre er at vælge medicinstuderende, hvorefter rabatten er fratrukket i den samlede pris.

For spørgsmål kontakt venligst YODAs Forårsmødeansvarlig Cæcilie West Guldbrandsen på foraarsmoede@yngreortopaedkirurger.dk

For tekniske spørgsmål vedrørende tilmeldingen kontakt venligst Katrine Borum på webmaster@yngreortopaedkirurger.dk

For spørgsmål vedrørende gennemført betaling/refundering kontakt venligst Mathias Gregersen på kasserer@yngreortopaedkiruger.dk

Vis kursus

X